Fizioterapeutski tehničar

Fizioterapeut radi sa zdravim i bolesnim ljudima. Njegov rad sa obolelilma za polsedicu treba da ima ublažavanje tegoba i posledica izazvanih prelomima, povredama, uganućima i ostalim posledicama bilo nesrećnih slučajeva bilo okolnostima života. Zdravim ljudima pomaže u savladavanju tegoba koje izaziva savremeni način života.

Posao fizioterapeuta, zahteva velik rad, znatnu fizičku snagu, strepljenje i istrajnot. Rezulteti njegovog rada vidljivi su tek na duže staze. Zato je neophodno ovaj kadar kvalitetno iškolovati. Za fizioterapeutima, postoji ražnjana tržištu, i to je trend zadnjih nekoliko godina.

Školovanje fizioterapeuta je zahtevno, ukoliko se želi školovanje organizovati valjano i kvalitetno. Neophodno je tokom školovanja organizovati i praktičnu obuku polaznicima. Praktična obuka je obezbeđena i obavlja se u renomiranim zdravstvenim ustanovama.

Nakon završetka ovoga obrazovnog profila u našoj Školi, naši polaznici stiču četvrti stepen stručne spreme, te se osim zaposlenja nakon završetka Škole, mogu opredeliti za nastavak školovanja na nekom od fakulteta, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Posetite nas:

III Sandžačke brigade BB,
36320 Tutin, Republika Srbija

Mapa
Telefonski kontakt

Telefon: (020) 813 331
Mobilni: (063) 666 813

Email: srednjaskolatutin@hotmail.com
Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 8:00 - 16:00

Vikend: Zatvoreno.